Svenskar är bland världens mest kaffedrickande folk! Även om det är finnarna som kommer etta med hela 12 kg om året så ligger svenskarna inte långt bakom med sina 8.2 och det ser inte ut som att kaffekonsumtionen kommer att minska i den närmaste framtiden. Vi börjar dagen med en kopp, tar fikapauser på jobbet, träffar kompisarna över en kaffe efteråt och tar en kaffe på maten på kvällen.

Det finns idag massor av olika typer av kaffe att njuta av. Medan många föredrar gammalt hederligt, svenskt kaffe så har andra espressomaskiner i hemmet eller gör sig en exotiskt kryddad kaffe eller varför inte en grekisk frappé eller italiensk cappuccino eller latte? En snabbkaffe på stående fot eller en sensuell mocka?

Vill man skaffa sig profilprodukter till sitt företag så vad bättre därför än kaffemuggar med tryck? Få saker kommer att användas så mycket som just en kaffemugg och det är därför en gåva som kommer att nå ut till många och som kommer att ha lång förbrukningstid!

Konceptet är mycket enkelt: man trycker sin logo, text eller bild på koppen och delar sedan ut dem till anställda, vänner och kunder, som sedan kommer att använda den om och om igen. För det är ju inte bara kaffe man har koppen till, man kan också dricka te eller en god choklad med vispgrädde, göra en kopp snabb-soppa eller en syndig äggtoddy! Vad man än föredrar så kommer koppen att komma till användning och din signatur kommer hela tiden att vara närvarande.

Hur du vill att koppen skall se ut är helt upp till dig – nästan ingenting är omöjligt med den digitala trycktekniken och du kan experimentera med färger, text och designer. Vill du ha en liten, diskret logo i botten av muggen eller vill du ha en lång, informativ text om ditt företag som löper runt koppen? Du bestämmer!