Att reklam kan kosta är ingen hemlighet men innan man börjar spendera enorma summor är det värt besväret att verkligen tänka igenom om det är värt det. Det är inte alltid den dyraste reklamen som ger bäst resultat och det är just därför som det är så viktigt att man vet vad man vill med den och vem som är målgrupp. Lägger man en jättesumma för en annons i Göteborgs lokaltidning eller lokala radiokanal så gäller det ju att man själv befinner sig i området!

Att ge bort kaffemuggar med tryck kostar mycket mindre än större kampanjer och faktum är att det är idag kan vara billigare att beställa egen-designande muggar i stället för att köpa dem färdiga i butik. Om man planerat att införskaffa muggar åt alla sina anställda liksom att ge bort ett antal i present till klientelet då är det med andra ord mer ekonomiskt att beställa reklammuggar för sitt företag, som man kan göra mer personliga både vad gäller modell och information

Bra reklam är en riktigt bra investering och kommer att betala sig på många olika plan. Man ger mottagarna ett generöst och trevligt intryck, man ger med muggen ständiga associationer till sitt företag och man kan nå ut till många människor då muggar används av precis alla. Dessutom ökar egna produkter känslan av samhörighet inom ett företag, vilket i sin tur leder till bättre motivation och energi bland de anställda.

Gör därför en mugg som både står ut och som är användbar. Ge en kul present i trevlig modell och design, med fina färger och praktisk information som telefonnummer, adress, mejl och hemsida och se den spridas bland kollegor och kunder. Att synas är en av de viktigaste anledningarna till reklam, och med en kaffemugg kan man räknas med att hamna i synfältet flera gånger om dagen.